III CERTAMEN DE LLIBRE D’ARTISTA. CENTRE D’ART LA RECTORIA 2023

St Pere de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona)

Estoig amb el llibre d’artista Passeig pel riu. Format flexible. Gravats sobre paper amb tècniques litogràfiques i additives

II CERTAMEN DE LLIBRE D’ARTISTA. CENTRE D’ART LA RECTORIA 2022

St Pere de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona)

Carpeta amb les monotípies Constel·lacions. Gravats sobre paper amb tècniques litogràfiques i additives.


X BIENNAL D’ART DE ST PERE DE RIUDEBITLLES 2018
Organizada per l’Ajuntament de St Pere de Riudebitlles, el Museu Paperer de Capellades, l’Ajuntament de Capellades i el Col·lectiu Riudebitlles Territori d’Art.
Participo a la modalitat de llibre d’artista amb el Llibre I: el camí secret de la guineu 1/1 (estampació única).  La sèrie el camí secret de la guineu és un projecte de set llibres, elaborat amb estampacions litogràfiques i gofrats, utilitzant el paper com a suport principal. Es tracta d’una narració visual, sense text, relacionat amb la natura i la guineu. El Llibre I disposa de dues estampacions allargades i flexibles que obren camins gràfics entrellaçats fent referència a les aventures nocturnes de la guineu.
La Biennal d’Art de St Pere de Riudebitlles 2018 ocupa els espais de les cases del poble i l’espai Cal Xerta, els dies 26, 27 i 28 d’octubre.
Les obres també s’exposaran al Museu Paperer de Capellades, del 17 de novembre de 2018 fins el 24 de març de 2019.

EL CAMÍ SECRET DE LA GUINEU

XI FESTIVAL DEL LLIBRE D’ARTISTA I LA PETITA EDICIÓ, BARCELONA 2018

Organitza Associació ILDE, Escola Itinerant del Llibre. Coordinació Elisa Pellacani.

Aquest Festival Internacional ocupa els espais del Centre Cívic Pati Llimona i la Plaça St Just de Ciutat Vella de Barcelona, oberts  els dies 20, 21 i 23 d’abril de 2018

He presentat l’obra gràfica inèdita de nou llibres d’artista amb estoig, varis gravats de format petit i 75 punts de llibre.

Títol de la sèrie: el camí secret de la guineu (I, II, III, IV, V, VI, VII). Tècnica de gravat: litografia, monotípia i gofrat. Paper: artesà  adquirit directament de molí paperer. Tintes: cromàtiques i acromàtiques. Estructura del llibre:  pàgines plegades dins d’una capsa creada amb la finalitat de protegir el llibre i alhora de flexibilitzar una petita escenografia gràfica. Edició única Taller de gravat: St Joan de Mediona 2018.

GLOP D’ART MEDIONA-RIUDEBITLLES 2017

Artistes vinculats al Mediona-Riudebitlles presenten el seu treball a la 5a edició del Glop d’Art  a St Pere de Riudebitlles, i a la 2n edició del Glop d’Art a Sant Joan de Mediona. El tema de l’edició d’enguany és La utilitat de l’inútil, i partint d’aquest concepte es presenten obres en diferents tècniques i disciplines: fotografia, gravat, pintura , escultura, ceràmica i audiovisuals.

Presento el llibre d’artista amb estoig, gravats plegats i enllaçats. Monotípies, tècnica litogràfica i gofrat.

Títol: l’origen de l’aparent. Instal·lació sobre un carret vell de transport de paper. Lloc: Cal Xerta, St Pere de Riudebitlles.

X FESTIVAL DEL LLIBRE D’ARTISTA I LA PETITA EDICIÓ, BARCELONA  2017

Organitza Associació ILDE, Escola Itinerant del Llibre. Coordinació Elisa Pellacani

He compartit en aquest Festival Internacional  l’estand amb el col·lectiu Bon Tiratge.

El Centre Cívic Pati Llimona i la Plaça St Just de Ciutat Vella de Barcelona  han sigut els espais expo-sitors, oberts  els dies 20, 21, 22 i 23 d’abril de 2017

He presentat l’obra gràfica inèdita de quatre llibres d’artista, tres gravats emmarcats i vint punts de llibre, relacionats amb la mateixa sèrie: La vida secreta dels arbres.