5,6 i 7 de febrer 2016. St Joan de Mediona

Glop d'Art Mediona 2016

L’objectiu del Glop d’Art és d’apropar l’art contemporani i la creativitat artística als pobles de la Vall de Mediona. Aquesta manifestació artística és itinerant i vol donar a conèixer les obres d’un col·lectiu de creadors que han realitzats obres amb aplicacions tècniques i muntatges molt personals. Es presentaran obres relacionades amb la pedra, de diferents formats, tècniques i materials, distribuïdes en diferents espais oberts i tancats que el poble ofereix als expositors.

Aquesta és la quarta edició on es presenten obres d’artistes dels municipis vinculats a les aigües del riu Mediona-Riudebitlles i per primera vegada Mediona organitza el Glop d’Art; hi col·laboren entitats com Riudebitlles Territori d’Art, l’Associació del Casal Medionenc, el bar/restaurant Casal Medionenc, les empreses d’elaboracions de vins Can Vich, Mas Rodó i Can Feixes i amb el recolzament de l’Ajuntament de Mediona.

El Glop d’Art Mediona està programat pels dies 5,6 i 7 de febrer. El dia de la inauguració és el divendres dia 5 a les 19h. Per gaudir d’aquesta manifestació artística els visitants faran un recorregut que s’inicia en el punt de trobada situat a l’antiga bassa, al costat de Can Vich. A continuació s’aniran visitant els diferents emplaçaments on són les obres. Acompanyats d’un tast de vi al llarg de l’itinerari, la visita finalitzarà al bar/restaurant Casal Medionenc amb un vernissatge i una jam session.

L’exposició estarà oberta els següents dies: dissabte dia 6, de 12h a 14h i de 18h a 20h; diumenge dia 7, de 12h a 14h amb una sessió Glop infantil.

Els organitzadors volem expressar el nostre agraïment a tots els participants i col·laboradors pel seu ajut en aquesta iniciativa.

Moltes gràcies i salut.

Josep Pérez González

Nota: Butlletí Municipal de Mediona. Febrer 2016

 

He presentat dos gravats relacionats amb el tema la pedra. 50 x 70 cm. Any 2016

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *